top of page

A l'estiu...

Casal Aventura't

Edició 2023

Un estiu d’emocions!

Amb l’arribada de l’estiu, Bike Aventura obre les seves portes per acollir als infants i joves al Casal Aventura't.

Aquest projecte neix l’any 2015 amb l’objectiu d’apropar als participants a la natura amb la seva bicicleta. Un espai ideal per fomentar actituds de descoberta, experimentació, curiositat, observació i respecte.

Ara més que mai, valorem el paper de la bicicleta en el desenvolupament sensorial, motor, afectiu, creatiu i de l’autonomia. Potenciem les activitats a l’aire lliure per augmentar la sensació de benestar i l’autoestima dels participants. La natura és la millor aliada per viure l’estiu que els infants i joves es mereixen. Treballem el respecte i la cura de l’entorn que ens acull, estimem el que ens estima.

En aquestes estades també pren un paper molt important les emocions dels nostres infants. Volem proporcionar als participants un espai segur de lleure i de socialització, que es sentin cuidats i segurs.

Un estiu d’emocions, gaudint dels grans petits moments amb els companys i companyes!

La proposta dels diferents programes i activitats té un fil argumental totalment ascendent, guardant una coherència pedagògica i tenint en compte les diferents aptituds per a cada edat. Així doncs, diferenciem dos torns i en cada torn, subgrups adequats al seu nivell d'experiència sobre la bicicleta.

fornells-head.png

Fornells de la Selva

bottom of page